REKRUTTERING

Search: Medie & Marked finder ledere og specialister til medievirksomhederne eller virksomheder til ledige specialister og ledere på alle niveauer. Search gennemføres via et udstrakt netværk til såvel virksomheder som til personer opbygget gennem mange år.

Selection: Annoncering i forbindelse med rekruttering og udvælgelse kan foregå i virksomhedens navn eller anonymt med Medie & Marked som afsender.

Medie & Marked foretager søgning, behandling af ansøgninger, interviews med og profilering af kandidater (eventuelt med anvendelse af SHL-test), indhentning af referencer, præsentation af kandidater for opdragsgiver samt al administration i forbindelse med ansættelsen. Efterfølgende modtager opdragsgiver kopi af samtlige ansøgninger, der ikke er fortrolige, og elektroniske modtagne fortrolige cv'er samt ansøgninger slettes. Såvel opdragsgivers som den ansatte leders eller specialists tilfredshed med ansættelsen kontrolleres i løbet af det første kvartal efter påbegyndt ansættelse.

I stedet for kostbar søgning af nye lederes og specialister til medievirksomheder - og efterfølgende endnu dyrere oplæring og træning i branchens specielle markedsvilkår - tilbyder Medie & Marked kontakt til erfarne og kompetente ledige specialister og ledere. Fælles for disse kandidater er dokumenterede topkvalifikationer inden for bredere eller mere snævre funktionsområder, samt at Medie & Marked har gennemført interviews med kandidaterne, checket deres referencer og står inde for ansøgernes faglige og ledelsesmæssige kvalifikationer. Kontakt Medie & Marked og hør om aktuelle kandidater, der lige nu er ledige.